Nyt on sellainen homma että on aika taas muistuttaa säännöistä...

Ensinnäkin...koskapa säännöissä lukee että paketin hinnan tulee olla mahdollisimman lähellä 8e niin toivoisin että noudattaisitte sitä. Eli jos paketti rupeaa menemään 9e ja yli niin se on sääntöjen vastaista.

Minä tiedän ja uskon sen että haluaisitte laittaa osa suuremmalla summalla. Tiedän senkin että annettuja rajoja on vaikeaa noudattaa. Olen huomannut sen että laitettiimpa hinta rajaksi mikä vain niin se ei kaikille passaa. Tuolla sääntö osiossa on ollut keskustelu siitä että tämän systeemin pitäisi olla joustavampi. Käytännössä taas jos raja olisi joustavampi niin toiset on sitä mieltä että pitäisi olla selkeä raja hinnalle. Jos laittaisin lomakkeeseen kohdan tuosta että voit saada itse 8 e vaikka lähettäisit itse 18e...(esimerkki) niin en usko että sillä olisi käytännössä merkitystä. Onhan teistä jokainen sitoutunut noudattamaan sääntöjäkin ilmoittautuessa mutta kaikki eivät niitä silti noudata.

Tuo sälä osio antaa kuitenkin minusta paljon liikkumatilaa. Täytyy vain muistaa että kierrätysmateriaaleille...eikä millekkään muulle sälä osastossa olevalle saa laskea hintaa. Vaikka rinki on vasta alussa on silti jo tullut erinäisiä pettymyksiä. Minusta on todella hieno asia että olette kertoneet niistä privana minulle, hatun nosto siitä teille. Pääsääntöisesti asiat ovat sujuneet mallikkaasti. Otan myös yhteyttä ko henkilöihin niin ei tarvitse miettiä että olenko minä toiminut väärin.

En ole ottanut itseeni mistään palautteesta. Ajattelin vain nyt laittaa tämän ihan tähän nyt kun keskustelua käydään tuolla muissa postauksissa. Tämä on minun näkökanta asiaan...joka lienee myös oikeus esittää:)

Säännöistä lisää.

Paketit on lähetettävä annettujen aikarajojen sisällä ellei etukäteen ole muuta sovittu. Tiedän että postin kulku on toisinaan hidasta...mutta sitä suuremmalla syyllä.

Kun lähetyksiä on 2krt/kk niin jaon ei tarvitse mennä 4e/4e vaan se voi olla vaikka 2e/6 tai 8e/sälä paketti.

Lunastuksia ei saisi tulla. Jos et ole varma postikulujen määrästä niin kiikuta paketti postiin. Lunastusmaksut on maksettava saylle. Toki mahdollisuus on sekin ettei pari lunasta lähetystä ja maksu moninkertaistuu kun lähetys palautuu. Tähän on täysi oikeus vastaanottajalla. Tarkkuutta asiaan.

Olen edelleen valmis tarvittaessa pudottamaan leikistä pois. Ei ole reilua niitä kohtaan jotka noudattavat sääntöjä että toiset niitä voisivat rikkoa. Tämän ymmärtää jokainen aikuinen ihminen:o)

Viimeiseksi...emon tiedusteluun on vastattava...jos sellainen sattuu tulemaan. Laitan selkeästi kyllä otsikon.

Eiköhän tämä paasaus riittäne tälle päivää.

Pidetään peli reiluna niin kaikilla on hyvä olla:o)

Lisäys: Viitaten erääseen aiempaan postaukseen...anonyymit kommentit ovat kiellettyjä...ne poistetaan. Jos haluat kommenttisi näkyvän niin mukaan sähköpostiosoite (ei näy muille) tai blogin osoite.